Gulvafslibning

Når gulvet trænger til en kærlig hånd

Gulvafslibning

Når gulvet trænger til en kærlig hånd

Vi får dit gulv til at fremstå nyt og lækkert

Gulvet har en enorm indflydelse på helhedsindtrykket i ethvert rum. Er dit gamle trægulv blevet slidt og trist, vil du opleve hvordan en professionel gulvafslibning vil kunne løfte hele stemningen i rummet, og få det til at fremstå rart og imødekommende.

Fordele ved gulvafslibning:

  • Billig løsning i forhold til at få lagt nye gulve
  • Forlænger levetiden på dit gulv
  • Få den finish du ønsker
  • Løfter stemningen i det pågældende rum

En gulvafslibning er den perfekte løsning for dig der ønsker at forny dit gulv og give det et nyt look. Det øverste lag af træet fjernes ved hjælp af sandpapir, hvilket gør gulvet blankt og glansfuldt. Efterfølgende behandles gulvet, så det får den finish du ønsker og som passer ind i dit hjem.

Benyt en professionel gulvsliber – så er du sikker på at få det lavet ordentligt.

Vi sliber alle typer trægulve

Hos Strandens Gulvteknik kan vi hjælpe dig, uanset hvilket trægulv du har. Som professionel gulvsliber har vi bred erfaring med slibning af alt fra parket- og lamelgulve til massive plankegulve. Vores team af dygtige fagfolk bruger professionelle maskiner og er altid opdaterede på de seneste teknikker inden for afslibning og behandling af trægulve.

Vi tilbyder naturligvis også at efterbehandle gulvet med lak, lud eller olie, alt efter hvilken gulvtype du har og hvilket udtryk du ønsker.

BeforeAfter
BeforeAfter

Kontakt din lokale gulvsliber i dag

Skal dit trægulv have nyt liv? Så giv os et kald. Vi kan kontaktes på telefon 22 16 02 05 eller gennem formularen her på siden. Hos os får du naturligvis altid et gratis og uforpligtende tilbud på din opgave, ligesom vi yder kompetent rådgivning og vejledning om de bedste løsninger til dit gulv. Vi lægger altid vejen forbi og tager et kig på dit gulv, for at kunne give dig den helt rigtige pris på din opgave.

Indhent et tilbud