Gulvbehandling

Professionel behandling af trægulve

Giv gulvet den rette finish

Hos Strandens Gulvteknik tilbyder vi alle former for gulvbehandling. Vi har gennemgående erfaring med alle behandlingsformer, og yder altid kompetent rådgivning og vejledning, når vi behandler dine gulve.

Behandling af dit trægulv er altafgørende for gulvets udtryk og udseende, og forøger desuden gulvets holdbarhed markant.

Lakering

Lakering er en yderst populær behandlingstype. Behandlingen giver træet et slidstærkt og modstandsdygtigt lag, der blandt andet beskytter mod ridser, pletter og farveændringer fra solens UV-stråler. Derudover forlænges gulvets holdbarhed.

Lakering giver et blankt look og kan både laves med en mat finish, med semi-glans eller højglans.

Oliebehandling

En oliebehandling af trægulvet er for dem, der ønsker et naturligt look og “en følelse af træ”, når man går på gulvet. Oliebehandlingen trænger ned i træet og beskytter mod ridser og fugt.

Oliebehandling kan både laves med og uden glans, ligesom der kan blandes farve i olien, hvis du for eksempel ønsker hvide eller sorte nuancer i gulvet.

Behandling med lud

En ludbehandling giver trægulvet et smukt og naturligt look, og er især populært at bruge på ældre trægulve, da det for alvor kan genskabe træets oprindelige udseende. Ludbehandling gør, ligesom andre behandlinger, gulvet mere slidstærkt og modstandsdygtigt overfor ridser og pletter.

En ludbehandling er desuden en meget miljøvenlig behandlingsform, da lud er et naturligt produkt, fremstillet af harpiks fra fyr og gran, og indeholder ingen skadelige kemikalier.

Få en aftale om behandling af dine gulve

Vi er altid klar på at give et gratis og uforpligtende tilbud på behandling af lige netop dit trægulv. Vi rykker hurtigt ud og ved større opgaver lægger vi også gerne vejen forbi inden da, for at rådgive og vejlede omkring de bedste løsninger, hvordan du opnår den ønskede finish og lignende. Giv os et kald på telefon 22 16 02 05 eller udfyld formularen her på siden.

Indhent et tilbud