Gulvlægning i Storkøbenhavn

Hos Strandens Gulvteknik tilbyder vi professionel gulvlægning i hele København og omegn

Gulvlægning i Storkøbenhavn

Hos Strandens Gulvteknik tilbyder vi professionel gulvlægning i hele København og omegn

Få et flot, nyt gulv

Nogle gange kan selv den bedste gulvbehandling eller gulvafslibning ikke redde gulvet. Andre gange ønsker man blot at ændre udtrykket i rummet. I begge tilfælde kan den rette løsning være et nyt gulv, der lever op til dine forventninger. Vi har mere end 10 års erfaring med diverse gulvopgaver, og vi kan klare gulvlægningen uanset hvilket gulv, du ønsker. Vi kan eksempelvis hjælpe dig med: 

  • Trægulve
  • Vinylgulve
  • Tæppefliser
  • Linoleumsgulve
  • Sildebensparket

Hvis du ønsker vores hjælp til at få lagt dit nye gulv, er du velkommen til at kontakte os. Vi tager gerne en dialog om dit gulvprojekt og giver dig et uforpligtende tilbud. Ring til os på 22 16 02 05 eller udfyld kontaktformularen her på hjemmesiden. Vi hjælper både private, boligforeninger og virksomheder med professionel gulvlægning i hele Københavnsområdet.

En kompetent og erfaren gulvlægger

Vi er eksperter i alle typer gulvopgaver. Med over 10 års erfaring bygger vores arbejde på en stærk tradition for godt håndværk. Når du vælger os til at lægge dit gulv, får du derfor en dygtig fagmand, der leverer godt håndværk og høj kvalitet. Vi lytter til dine ønsker, og på baggrund af vores indledende dialog kommer vi med gode forslag og råd til, hvordan det færdige resultat kommer til at være præcis, som du ønsker det skal være. 

Vi har tre års garanti på udført arbejde. Det er din garanti for langtidsholdbare løsninger og brug af kvalitetsmaterialer. Vi har specialiseret os i trægulve, og vi kan således rådgive dig i, hvordan du bedst muligt vedligeholder dit nye trægulv.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Er det ved at være tid til at udskifte gulvet? Så tag kontakt til os i dag. Hvad enten du allerede nu ved, hvilket gulv, du ønsker, eller hvis du ønsker at få professionel sparring til at træffe det rette valg, står vi klar til at hjælpe dig. 

Du kan kontakte os via telefon på 22 16 02 05 eller sende os en mail på strandensgulvteknik@gmail.com. Du er også meget velkommen til at benytte kontaktformularen. Så vender vi tilbage på din forespørgsel snarest.

Indhent et tilbud