Slibning af terrasser

Gør din træterrasse klar til sæsonen

Når foråret rammer, og dagene bliver lysere og varmere, er det igen tid til at tage din træterrasse i brug.

Træterrasser er smukke og elegante, men kan over tid blive slidte og miste deres glans. Med en professionel afslibning af dit terrassedæk, vil du igen kunne få det til at fremstå nyt og flot – og for alvor være klar til at nyde sæsonen udenfor på terrassen.

Vind og vejr slider naturligvis på træværket, ligesom solens UV-stråler kan vi misfarvninger. Dertil kan forekomme ujævnheder i træet grundet regn og fugt. Vi anbefaler derfor altid at få en grundig og professionel efterbehandling med lak eller olie.

Lak eller olie gør træet mere modstandsdygtigt overfor vejrets påvirkninger, ligesom det forebygger slid. Med en professionel efterbehandling får du altså en træterrasse, der holder i længere i tid.

Erfaring der kommer dig til gode

Hos Strandens Gulvteknik har vi mange års erfaring i branchen, hvilket kommer dig til gode, når vi sliber din terrasse. Vi ved hvordan man behandler træværk og opnår de bedste resultater, ligesom vi altid yder kompetent rådgivning og vejledning om, hvordan du bedst vedligeholder din terrasse.

Vores veluddannede team af fagfolk er altid opdaterede på de nyeste teknikker og professionelt udstyr, hvilket er din garanti for veludført arbejde af højeste kvalitet.

BeforeAfter

Uforpligtende dialog

Vi er altid klar til at tage en snak om din træterrasse, dine ønsker og dine behov. Hvis din opgave kræver det, lægger vi også gerne vejen forbi og besigtiger forholdene. Vi udarbejder altid et gratis og uforpligtende tilbud, så du ved præcis hvad du får og hvad det koster. Giv os et kald på telefon 22 16 02 05 eller udfyld formularen her på siden. Vi ser frem til at høre fra dig.

Indhent et tilbud