Slibning af trapper

Genopliv træets smukke udtryk på dine trapper

Hvis dine trapper er blevet slidte og misfarvede, kan en afslibning være en effektiv måde at modernisere dem på. Samtidig er en afslibning et yderst billigt alternativ i forhold til at få bygget helt nye.

Ved en slibning af træet fjernes det øverste lag for at komme ridser, pletter og andet slid til livs. Derefter efterbehandles træet, så det dels gøres mere slidstærkt, men samtidig også giver mulighed for at give træet en anden finish.

Vælger du Strandes Gulvteknik til at slibe din trapper får du altid:

  • Erfarne fagmænd med styr på teknikkerne
  • Professionel rådgivning og vejledning
  • Nyt liv til dine trapper og et resultat du kan nyde godt af i mange år fremover

Vi lægger altid stor vægt på at behandle dine trapper med omtanke og få det bedste frem i dit træværk.

Vælg en professionel fagmand

Det kan være fristende selv at kaste sig ud i at slibe sine trapper. Vi anbefaler dog altid at du benytter en professionel fagmand. Forkert behandling af træværket på din trappe kan, i bedste fald, resultere i misfarvninger og ujævnheder, mens det i værste fald kan betyde belastning af træet og/eller at trinene bliver glatte og dermed udgør en sikkerhedsrisiko.

Med en professionel fagmand på holdet, vil du få et jævnt og ensartet resultat, der vil forlænge levetiden på træværket og give præcis det udtryk du ønsker.

Hos Strandes Gulvteknik har vi blandt andet specialiseret os i at slibe trapper i både erhvervsbyggerier, boligforeninger og private hjem. Skal vi også slibe din?

BeforeAfter

Tag første skridt nu

Trænger dine trapper til en kærlig behandling, så tag første skridt i dag og kontakt Strandens Gulvteknik. Ring på telefon 22 16 02 05 eller udfyld formularen her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt, med henblik på en uforpligtende dialog omkring dine trapper. Vi kigger altid forbi og besigtiger trapperne, så kan vi kan give et gratis tilbud på en løsning.

Indhent et tilbud